Select Page

گزارش بانک جهانی از بحران ناامنی غذایی در افغانستان

گزارش بانک جهانی از بحران ناامنی غذایی در افغانستان

بانک جهانی در گزارش اخیر خود اعلام کرده است که نزدیک به ۱۲ میلیون افغان، بیشتر کودکان و زنان باردار، با بحران ناامنی غذایی و سوء تغذیه مواجه هستند. این گزارش که بر اساس همکاری‌های بین‌المللی و ملی تهیه شده، نشان می‌دهد که ۲۵ درصد جمعیت افغانستان به دلیل عدم دسترسی به مواد غذایی کافی در وضعیت بشری وخیمی قرار دارند.

با این حال، مقامات حکومت سرپرست افغانستان این گزارش را مغایر با واقعیات می‌دانند و ادعا می‌کنند که ارقام سوء تغذیه در آن اغراق شده است. عبدالطیف نظری، معین مسلکی وزارت اقتصاد، تأکید کرده که دولت تلاش دارد با اجرای پروژه‌های اشتغال‌زایی، مشکل ناامنی غذایی را حل کند و از جامعه جهانی می‌خواهد که در آزادسازی دارایی‌های افغانستان و رفع محدودیت‌های بانکی کمک کند.

کارشناسان اقتصادی بر این باورند که برای ثبات اقتصادی افغانستان، علاوه بر کمک‌های بشردوستانه، باید فرصت‌های شغلی ایجاد و از پروژه‌های اقتصادی و زیربنایی حمایت شود. میر شاکر یعقوبی، تحلیلگر سیاسی، می‌گوید: «فقر گسترده، خشکسالی، اتکا به واردات و کمبود سرمایه‌گذاری در بخش زراعت، عوامل اصلی بحران ناامنی غذایی در افغانستان است.»

در نهایت، بانک جهانی تأکید کرده است که حمایت از پروژه‌های مالی اساسی و همکاری با کشاورزان افغان برای مهار سوء تغذیه در جنوب آسیا حیاتی است.

#بحران_غذایی_افغانستان #گزارش_بانک_جهانی #ناامنی_غذایی #کمک_بین_المللی #اقتصاد_افغانستان

Author

  • نذیره کریمی

    نذیره کریمی، خبرنگار، مجری تلویزیون، نویسنده و کارآفرین برجسته‌ای از افغانستان است که در حال حاضر در ایالات متحده زندگی می‌کند. با یک حرفه غنی که بیش از سه دهه را شامل می‌شود، او به عنوان یک خبرنگار افغان شناخته شده است. نذیره کار خود را از تلویزیون ملی افغانستان آغاز کرد و سپس به سازمان‌های معروفی مانند بخش فارسی بی‌بی‌سی و رادیو اروپای آزاد ملحق شد. او در حال حاضر به عنوان خبرنگار برای تلویزیون جهانی زرین و بعضی از رسانه ها بیرون مرزی فعالیت می‌کند.

    View all posts خبرنگار تلویزیون جهانی زرین از ایالات متحده

نشرات زنده تلویزیون جهانی زرین